TREBATE WEB STRANICU? NA PRAVOM STE MJESTU.

Sva računalna rješenja na jednom mjestu.

ZAŠTO BAŠ MI?

 

IT Expert nudi razna računalna rješenja za modernizaciju i digitalizaciju Vašega posla što u konačnici dovodi do rasta i poboljšanja Vašega posla.

BESPLATAN HOSTING

Ukoliko želite web stranicu ili e-mail servere za Vašu firmu potrebno je imati dovoljno moćan server koji će ga moći “hostati”, odnosno povezati sa svijetom i sadržavati sve potrebne datoteke.Budući da je konfiguracija i održavanje servera izrazito komlicirana stvar, mnoge firme se odlučuju na web hosting, odnosno zakup web servera.

VRHUNSKI DIZAJN

U današnje vrijeme ako niste na Internetu – ne postojite. Vaši klijenti zahtijevaju dostupnost od 0 do 24 i ne opraštaju pogreške. Web stranica pruža upravo tu mogućnost. Bezbroj informacija koje su dostupne čak i kada odmarate od posla. Jedan dodir prsta i cijela Vaša firma nalazi se na dlanu.

SEO OPTIMIZACIJA

SEO ili Optimizacija za tražilice je skup postupaka kojima je svrha poboljšanje pozicije Vaše web stranice u tražilicama kako bi se za određeni proizvod ili uslugu rangirali bolje od svojih konkurenata. U današnjem vremenu SEO je postao izrazito važan jer sve više ljudi odgovore na svoja pitanja pronalazi na internetskim tražilicama. 

IZRAĐUJEMO STRANICE KOJE PRODAJU, A NE PREZENTIRAJU.

Web stranice ne smiju biti statične te služiti samo za prezentaciju. One moraju prodati Vaš proizvod ili uslugu. Birajte pametno – IT Expert računalna rješenja.

SEO
In hac habitasse platea dictumst. Vivamus adipiscing.
DIZAJN

In hac habitasse platea dictumst. Vivamus adipiscing.

PODRŠKA
In hac habitasse platea dictumst. Vivamus adipiscing.

Prepustite izradu web stranice stručnjacima.

Od poduzetnika – za poduzetnike. Mi razumijemo Vaše probleme, a naš tim vrhunskih stručnjaka spreman ih je riješiti. Digitalizacija Vašega poslovanja naša je zadaća. IT Expert – računalna rješenja za poduzetnike.

Zatražite besplatnu ponudu i savjetovanje.

Vaša stranica zaslužuje vrhunski dizajn.

8 + 15 =

Naše stranice prilagođene su svim uređajima.

Smatrate da će vaši klijenti posjećivati stranicu na mobitelima i tabletima? Ne brinite. Sve naše stranice prilagođene su mobilnim uređajima, tabletima i računalima.

Naši hosting serveri omogućuju rad stranice bilo gdje na svijetu.

 IT Expert omogućava besplatan hosting za sve svoje klijente. Na tom serveru će biti smještena Vaša domena te sve datoteke potrebne za Vašu web stranicu, a ujedno dobijete i neograničen broj e-mail računa koji su prilagođeni Vama i Vašoj firmi.