Što nudimo?

 

Naše Usluge

IT Expert nudi razna računalna rješenja za modernizaciju i digitalizaciju Vašega posla što u konačnici dovodi do rasta i poboljšanja Vašega poslovanja.

IZRADA WEB STRANICA

HOSTING

  

IZRADA ONLINE TRGOVINA

IZRADA ONLINE IDENTITA

U današnje vrijeme ako niste na Internetu – ne postojite. Vaši klijenti zahtijevaju dostupnost od 0 do 24 i ne opraštaju pogreške. Web stranica pruža upravo tu mogućnost. Bezbroj informacija koje su dostupne čak i kada odmarate od posla. Jedan dodir prsta i cijela Vaša firma nalazi se na dlanu.

HOSTING

Web hosting je, ukratko rečeno, povezivanje web stranice ili e-mail računa sa svijetom. Ukoliko želite web stranicu ili e-mail servere za Vašu firmu potrebno je imati dovoljno moćan server koji će ga moći “hostati”, odnosno povezati sa svijetom i sadržavati sve potrebne datoteke.

 

DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing je skup radnji koje se poduzimaju na internetu, odnosno društvenim mrežama i kojima je cilj poboljšati poslovanje Vaše firme. Digitalni marketing je u današnjem vremenu postao neizbježan alat za oglašavanje zato što broj korisnika društvenih mreža raste iz dana u dan. 

 

ODRŽAVANJE RAČUNALNIH SUSTAVA

Zaslužujete najbolji servis računala kako bi ona što duže potrajala i služila Vam. Zato su tu naši stručnjaci. Što Vam nudimo? Nudimo Vam podršku od 0 do 24 sata uz fiksnu cijenu, intervencije u istom danu, udaljenu intervenciju, neograničene dolaske i pozive i više! Mi slušamo Vaše želje i brinemo za Vaša računala.

h
NAJAM RAČUNALNE OPREME

U današnje vrijeme najam računala i ostale računalne opreme je postao izrazito popularan iz više razloga. Jedan od njih je što omogućuje ulaganje za vrijeme loših gospodarskih uvjeta zbog obročnog plaćanja.

WEB SHOP

Nudimo uslugu izrade kvalitetnog i funkcionalnog web shopa (web trgovine, online trgovine) koji služi za prodaju stvari preko interneta. U današnjem svijetu jedna od najvažnijih stvari je dostupnost – 24/7/31/12/365  i baš zato Vam je potreban kvalitetan i funkcionalan Web Shop.

ODRŽAVANJE RAČUNALNIH SUSTAVA

NAJAM RAČUNALNE OPREME

DIGITALNI MARKETING

  

Zainteresirani za rad?

Kontaktirajte nas putem online obrasca ili nazovite. Čekamo vas 🙂

Zašto baš mi?

ZADOVOLJNA KLIJENTA

GODINA ISKUSTVA

GODINA UČENJA I RAZVIJANJA

Prepustite posao nama dok vi radite ono što volite.

Imate pitanja? Kontaktirajte nas.

Stojimo Vam na raspolaganju.