Tko smo mi?

IT Expert je firma koja svojim klijentima pruža računalna rješenja za poboljšanje i digitalizaciju svojeg poslovanja. Ova politika privatnosti opisuje kako uredništvo stranice prikuplja, obrađuje te koristi vaše osobne podatke koje dobrovoljno dajete putem obrazaca na stranici.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Podatke koje uz Vašu privolu prikupljamo, a koji su nužni za uspostavljanje komunikacije, pružanja informacija o našim uslugama te kako bi Vam omogućili najbolje moguće iskustvo su:

  • ime i prezime
  • broj mobitela/telefona
  • adresa elektroničke pošte
  • ime firme

Još jednom naglašavamo kako su podaci koje dobrovoljno dajete putem obrazaca na stranici nužni za uspostavu komunikacije, pružanja informacija o našim uslugama te kako bi Vam omogućili najbolje moguće, a ti se podaci koriste isključivo za te svrhe.

Vaše osobne podatke štitimo sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR) i nećemo ih ni na koji način učiniti dostupnima trećim pravnim ili fizičkim osobama bez Vašeg pristanka.

Kolačići

Ukoliko ste na stranici priupitani da upišete svoje osobne podatke kao što su ime i prezime, adresa elektroničke pošte, broj telefona i slično Vaši se podaci spremaju u kolačiće kako bi Vam pružili što je bolje moguće iskustvo. Kolačići koji čuvaju Vaše osobne podatke kako ih ne bi ponovno morali unositi. Kolačići traju jednu godinu.

Newsletter

Ukoliko se pretplatite na newsletter, pristajete na korištenje Vaše adrese elektroničke pošte u svrhu komuniciranja. Uredništvo stranice obvezuje se da neće dijeliti vašu adresu s trećim stranama. U svakom trenutku možete ukinuti pretplatu na na newsletter slanjem upita na adresu kontakt@it-expert-solutions.com

Tko ima uvid u Vaše podatke?

Pravo na uvid u Vaše podatke ima jedino uredništvo stranice www.it-expert-solutions.com te se ti podaci ne dijele s trećim stranama.

Vaša prava?

U svakom trenutku možete zatražiti izmjenu ili nadopunu netočnih podataka, kao i uklanjanje podataka iz naše baze. To se može ostvariti kontaktom na e-mail adresu kontakt@it-expert-solutions.com

Za sve podatke koje ste unijeli smatra se da ste ih unijeli svojevoljno i bez prisile te da ih imamo pravo koristiti prema gore navedenim pravilima Politike privatnosti.

Uporabom ove stranice pristajete na našu Politiku Privatnosti i sve njene elemente.

Uredništvo www.it-expert-solutions.com dužno je poštivati gore navedena pravila Politike privatnosti.